Thursday, 13 December 2012

Bernyanyi lalalallala..

PERHATIAN:entry ini pasal mimi and si dye..
tak suke? u can EXIT now! tha payah bace~
Terima Kasih..
Hey semua
"Rindu si dye".. Si dye massage mimi semalam..
Tentu happy sih.. ahahak.. 
lama rindu ni menyelubungi.. Hanya tuhan saja yang tahu..
3weeks dye dalam exam..
sambil message mimi teringat kali pertama yus nyanyi kat mimi...
punye lha susah nak suruh dye nyanyi..
malu agaknyer.. hehehe
last year mase birthday mimi yang ke 15.. 1 Nov 2011
mimi berborak panjang dengan yus..
maklum lha boleh bonus and dha abis PMR..
berborak samapi tak ingat dunia..
berjam.. hehehe..
tapi best...
sampaikan mimi tertido mase toO..
disebabkan mengantuk yang teramat sangat..
hehehe..
tapi yang mimi puji sikap dye..
dye tak tinggal mimi pun..
still teman mimi tidO.. dye x letak pOn panggilan tOo..
malah dye jugak tak marah mimi..
tibe bile mimi sedar jer..
mimi terdengar dye nyanyi.. punye lha ralit mimi dengar..
sampai 2,3 lagu dye nyanyi.. mimi senyap jer and terus dengar..
lepas tOo baru mimi panggil yus..
yus pun tanye lha dha lame ke bangun..
mimi pon jawab lha lame dha.. siap 2,3, lagu lagi mimi dengar dye nyanyi..
malu nyer.. dye cakap..
hehehe..
mimi suruh dye nyanyi lagi,, tapi dye dha tak mau..
menyesal mimi panggil dye.. kalau tha, boleh mimi dengar berlagu-lagu lagi kan?
hehhe..
tapi sekarang... senang jer nak suruh dye nyanyi..
jangan suruh dye nyanyi.. tapi bile kitOrang berbual and dha tak der tOpik lgi nak dibualkan..
same diam.. or pOwn mimi nak g lain kejap..
mesty dia mula bernyanyi-nyanyi.. macam lagu..
but.. mimi suke sangat..
harap semua ni barkekalan and berpanjangan..

No comments: