Thursday, 22 November 2012

Selamat Hari Lahir Sayang~

NOVEMBER ni tarikh lahir my hubby..
mimi tahu hari ni dye happy..
walaupun mimi tak happy..
tapi mimi tumpang bahagia apbila dapat tengok dye happy..
walaupun tengok dari jauh..
kalau nangis pon.. air mate mimi mybe mcam ni 
biarpun air mata mimi ni x berharga bagi dya kott.. kot la.. hihi.. (b, jangan mara cyg ya)
mimi tak tahu ape motif dye berubah sekarng..
and mimi tak tahu ap yang ade dalam kepala dye..
mimi jugak tak tahu apa dya masih lagi sygkn mimi n cntakan mimi macam dulu lagi tidak..
maybe dye dha semakin sibuk dengan kerje dye kot..
maklum lah dy masih belajar.. 
agy pon dye dha janji ngan mimi nak buat yang terbaek untuk masa depan keluarga kami nanti...
insyaallah..
ape-II pon mimi tetap sayangkan dye and cuba tabahkan hati mimi untuk dye..
kat bawah ni smua mimi buat ikhlas untuk dye..
mimi boring yang teramat sangat..
dye dah laen, dulu kalau hampir sehari mimi tak mcj  dia..
pasti dy akan mcj or call mimi..
tapi sekarang dye dha laen..
mimi tanye dye ade masalah ape.. dye tak nak kongsi pon.. sejujur nya mimi memang sedih
tapi mimi akan cuba tersenyum untuk dia..
oke dha.. kte sweet-II plak tw..
hehehe.. mimi meme suke sweet-II
bawah ni gambar yang mimi edit time bosan semperna birthday dia

dibuat dengan kasih&cinta dari Amymi musa..
kenalkah siapa gerangan pemuda kacak di atas
hehehe..
mimi perasan kah oh tidakk.. memang itu yang mimi nampak pada dia..
hehehe..
dia lah kekasih dunia dan akhirat mimi tau..
tapi mimi bukan sayang dan cintakan dia kerana dia kacak..
maaf di atas kesalahanpahaman itu.. ngee~
wujudkah bahasa itu di dalam kamus bahasa melayu
*okey abaikan..

ni bawah ni pic yang mimi edit jugak..
tapi jangan gelak taw bile korang tengok..





hehehe.. comel tha
okeyh mimi perasan.. urmm

bawah ni pulak mimi gune  gambar si dye 
sebagai tanda hati mimi sudah penuh dengan dye jer...

my heart is filled with you..

TO MY LOVE
Happy birthday sayang..
cyg doakan semoga b akan:
panjang umur..
dimurahkan rezeki
semakin matang untuk diri b sendiri and relationship kite..
semoga b jugak akan:
terus sayangkan and cintakan cyg.
tak pernah bosan manje-II ngan cyg macam dulu lagi..meOw~meOw~


b paham kan?





No comments: