Monday, 8 October 2012

When You Was Tired..

http://matcuoi.com 
I feel so sad today..
but why??
because..
awak dah ignore saye!!
http://matcuoi.com
saye tahu awak tired.. banyak kerje..
belakangan ni banyak problem jugk yang berlaku kat awak
and saya amat mengarti keadaan awak...
but...
i really hope... 
you are also understand my situation...
http://matcuoi.com
juz.. spent me your time
sikit je..
tu pon dah cukup..
saye rindu awk...
cukuplah awak
http://matcuoi.com
call saye 5minit..
or
massage saye tanye khabar..
saye da makan ke blom,, sihat ke tak..
lagi pon awak dah promise..
saye ingat lagi.. mase last kite gaduh..
gadoh-gadoh sweet..
awak janji..
kalau awak ade problem awak akan kongsi ngan saye..
awak takkan lupe untuk luangkan mase untuk saye..
walaupun sedikit...
sekarang...
saye jer yang asyik massage..
awak pasti balas massage saye..
tapi dua tiga jer massage saye awak balas,,
tu pon awak.balas lambat-lambat..
kadang-kadang.. sampai
http://matcuoi.com
tertidoo saye tunggu massage dari awak..
humm.........
sedangkan kalau awak share dengan saya..
saya menjanjikan kebahagiaan untuk awak..
paling tidak..
saya akan membuat awak tersenyum dan tidak bersedih lagi.....
emmm,,,,,,,,
alangkah happy nyer saye kalau saye dapat
massage macam ni
time bangon jer saye dari tido..


notahatysaye:#okeyh saye berangan..bhai..





No comments: