Thursday, 31 May 2012

ᔕᗩᎩᗩ ᔕᗩᎩᗩNᘐ ᔕᗩᎩᗩNᘐ ᔕᗩᎩᗩ..


563722_371907906184486_205311886177423_975095_417999459_n_large


hi,, my name is Nor Amimi bt Musa.. and i would very much enj0y holding hand with y0u.. (yusrizal) while we watch romantic movies and we could make out, go for a walk and do cute couple things.. yeah,, i'd like that. and then someday, we could get married, date, and grow old together..


hehehe.. nak tahu tak nape tibe2 mimi update cam nim??
ngeh3.. hehehe.. mimi nak jmpe ngan capital Y larh,, sape lagi??
dye je yang mimi ada n mimi sayang.. hehehe..
tak sabar larh..
nim sebenar nyer first date kit0rang tw...
bedebar pown ade.. tapi tak sabar + teruja+ happy lagi banyak..
hehehe..
harap2 sume berjalan lancar lar ye..
tak macam cuty sk0la yang lepaz..
kit0rang tak jadi keluar sebab ade perselisihan faham ciket..
urmm.. dah la..
yang lepas biarkan lepaz...
kite buat ssuatu yang lebeh eppy lagi..
yang lepas t0o jadi kan sebagai pengajaran..
kan3??
hehehe..
epy cngat larh.. ta twu da nak cakap cm ner.. hehehe..

m0od: da giler.. nak cmgt jumpe si dye..

No comments: